Bingo lotto

I söndags kväll var Jenni här. Vi har inte setts på länge eftersom hon varit hos sina föräldrar i Småland.

Vi spelade bingo lotto. Det har jag inte spelat på hur länge som helst.
Nu tyckte jag att det var min tur att vinna men det tyckte nog inte Lotta... Det blidde ingen vinst för varken mig eller Jenni:(

BingoLotto

BingoLotto lockar efter 18 år fortfarande en stor publik. Inget annat program i Sveriges TV-historia har varit så populärt så länge.

BingoLotto är kanske det mest framgångsrika TV-lotteriet i världen. Sedan starten 1991 har det givit över 14 miljarder till dess förmånstagare Sveriges föreningsliv. Grunden är de tre bingospelen som är kopplade till olika interaktiva delar i programmet. Det fina i konceptet är att alla är vinnare; tittare, spelare, sponsorer, tv-kanalen och inte minst Sveriges ideella föreningsliv!

Tv- programmet har gått från att ha varit ett långt lotteriredovisningsprogram till ett supermodernt underhållnings program för hela familjen. BingoLotto drar fortfarande tv-publik efter mer än 18 år inom TV4 och de stora kvällarna som Guldkvällar och Juluppesittaren drar uppemot 1.5 miljoner tittare!

En vital 18 åring helt enkelt som sänds 41 söndagar om året kl19-21 i Tv4 Plus.

Sedan hösten 2007 leds programmet av vår pigga och glada Lotta Engberg. Hon bjuder varje vecka in en huvudgäst som hon är extra nyfiken på. Det är Lottas egen variant av "här är ditt liv".
Varje program avslutas med Finalspelet, ett gastkramande spel där en privatperson spelar om 3 miljoner kronor.



Puss o kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0