Ledig dag!!

I dag har jag varit ledig hela dagen!!
Så skönt i bland:)
Började min lediga dag med att utnyttja presentkortet som jag fick av mamma o pappa i julklapp på massage:)
Så 90 minuter låg jag o blev mörbultade, men det känns som vanligt alltid bra efteråt!
 
Fick köra inom Statoil och fylla på motorolja (första gången jag gjorde det) Gick nog bra det!
Blev lite orolig om jag hällt oljan i fel hål, då oljelampan lös när jag startade bilen igen, hmm!!
Lär ju märkas tids nog:)
 
Var även och hämtade min nya lur! Var på tiden med en ny, den gamla har gått mig på nerverna de senaste månaderna. Har hängt sig minst 5 ggr om dagen. I bland har jag inte ens kunnat stänga av den utan fått ta ut batteriet sen starta om. Blir galen på teknik som inte fungerar! Men sen är den väl använd och har snart 2 år på nacken. Så nu har den tackat för sig:)

Har kollat runt en massa på olika telefoner, haft så svårt för att bestämma mig om vilken jag skulle välja...men det blev en samsung S3:a till slut.
Visst den är stor, men de flesta telefoner är väldigt stora nuförtiden. Bara för nåt år sen skulle man ha så liten som möjligt. Men det är väl en vanesak antar jag.
Den största anledningen till varför jag valde den telefonen är för att där är väldigt bra kamera och ett bra minne i den.
Jag fotar nästan dagligen, så jag ville ha en med bra kamera!
Sen kan man fota under tiden man filmar, det är lite häftigt! (undra hur många gånger jag kommer att använda den funktionen:))
 
 
Det var dessa det till slut stod emellan. Den är ju lite större än Iphone5:an men betydligt bättre ska den vara. Sen går den förhoppningsvis inte lika lätt sönder som iphonen gör.

 
Stilren! Jag är himla nöjd redan:)

Ha de fint!!
Puss o kram
RSS 2.0