Stranden hela dagen

Idag har vi varit pa stranden hela dagen, himla skont.
Vi ska boka en trip till ett tempel och sa vi kan fa rida o bada med elefanter, och till ett kryddplantage.
Jag har fatt massage i dag igen, 4 eller 5 ganger nu...har tappat rakningen.
I forrigar var jag hos lakaren med mina hander, sa han skickade mig till en specialist i panjim(huvudstad i goa) eftersom de blivit inflammerade har.
Och de andra tre (karro, tobbe och jimmy) hade gatt till stranden sa jag gav mig av utan mobil...sa 5 timmar senare efter en lang vantan pa sjukhuset i storstan och efter ungefar 1,5 timmes bilfard, var jag tillbaka...de andra var oroliga for mig, men troddde inget hade hant. Jag tankte som vanligt inte so langt.. men nu har jag i alla fall fatt (kopa for 40 kr!!!) 3 olika sorters tabletter o en kram, men tabletterna vagar jag inte ta forens jag har kollat vad det ar till for. Men kramen ar bra i alla fall, och lakaren sa aven att jag INTE far bada i saltvatten:( Sa jag har inte badat pa 3 dagar...men ska gora det sen igen nar de lakt ihop:)

Horde att ni har jattemycket sno hemma...sa jag maste bada o sola lite for er med har nere:) Lovar!
Ha de bra alla!!! Saknar er, men stannar garna har ett bra tag till!!
Kramar


Kommentarer
Dad

Jodå. Här är mycket snö, mycket av det har smält bort idag. Det har varit blidväder men nu är det -5 igen. Bilen är skottad men inte "körbar" från sitt aktuella läge. Tråkigt att höra om dina händer men det finns nog plastpåsar att få tag i för att skydda dem? Sola o ha det gott, allt é bra här hemma. Sköt om er.



Hlsn.

Mojja o Dad

2010-02-01 @ 22:52:17
Annika

Hej kära syster!

Vad härligt med sol o värme....... här är det full snö storm igen!! Mysigt när man är inne med tända ljus o sitter med filt i soffan men inte när man behöver ut och köra på vägarna till o från jobb. Trist att du fått ont på dina händer :(, hoppas det läker snabbt igen med salva o sol. Mamma o ja´var på pärlpyssel i söndags, lika kul som vanligt, du får hänga med nästa gång! Sköt om er o fotsätt njut! Kramar Annika o familjen

2010-02-02 @ 16:30:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0