Bio

I dag kände jag för att gå på bio. Så efter jobb, gick jag o kollade vad de hade att erbjuda.
En komedi med Jim Carrey, varför inte?!

Emily kom ner så vi gick och såg filmen. Den var sisådär bra. Ingen film jag rekomenderar. Men har man inget annat för sig så kan man se den, för såå dålig var den inte.

I love You Phillip Morris Filmaffisch
Regi Glenn Ficarra, John Requa
Genre Drama / Komedi
Skådespelare Jim Carrey, Ewan McGregor, Leslie Mann, Rodrigo Santoro, Ted Alderman, Nicholas Alexander
Längd 1 timme, 38 minuter
Åldersgräns 11 år
Handling En galet rolig och provokativ komedi baserad på en sann historia av kriminalreportern Steve McVicker om vad som kan hända när rättssystemet, ett våghalsigt sinne och ovillkorlig kärlek kolliderar. Skriven och regisserad av Glenn Ficarra och John Requa, manusförfattarna till den numera kultförklarade Bad Santa.

Steve Russell är lyckligt gift med Debbie och en mönsterinvånare i staden där de bor. En bilolycka får honom att drastiskt omvärdera sitt liv. Steven inser genom en uppenbarelse att han är gay och beslutar sig för att leva sitt liv fullt ut, även om det innefattar att bryta mot lagen. Stevens nya syn på livet gör att han ganska snabbt hamnar i fängelset. Där tar livet ännu en ny vändning och han blir galet kär i Phillip Morris, en känslosam och lågmäld kille. Stevens hängivelse att få leva ett liv i frihet tillsammans med Phillip driver Steve till fler och flera innovativa brott. Han är beredd att göra vad som helst för att förenas med Phillip utanför murarna och han genomför en rad osannolika rymningsförsök som får omvärlden att häpna


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0